Despre noi

Gardenart este o companie cu peste 25 de ani de experienta in amenajarea gradinilor si design peisagistic. Angajatii nostri au studii de specialitate si experienta in horticultura si arhitectura peisagera, firma putand oferi in acest mod garantia unor lucrari de calitate.

Gradinile sunt proiectate tinand cont de arhitectura casei, de conditiile climaterice, regiune, ambientul zonal, astfel incat sa ofere un farmec deosebit si relaxare locuitorilor acestora. Plantele aclimatizate sunt alese cu grija tinand cont de preferintele clientilor, dar si de sfaturile specialistilor pentru a va surprinde pe toata perioada anului cu frumusetile naturii.

Asiguram consultanta celor care doresc sa-si amenajeze singuri gradinile, clientii putand sa comande si sa-si planteze singuri plantele, oferidu-le astfel bucuria proiectarii si realizarii propriei gradini.

Tinem cont de toate detaliile si recomandam ceea ce se potriveste fiecarui client. Pentru clientii ocupati oferim plante usor de intretinut si rezistente. Pentru clientii cu animale, recomandam plante care le confera acestora ambientul de care au nevoie.

Principul nostru este de a nu oferi numai plante, ci si frumusete, relaxare si sanatate.

Multumim ca ne-ati ales si va invitam sa vizitati site-ul nostru prin care vrem sa va transpunem intr-o lume mirifica.

De asemenea, va invitam sa ne vizitati la adresa noastra, Paulesti, strada Zootehniei nr 824. si sa faceti un tur al parcului dendrologic, din care va puteti alege plantele ce va vor infrumuseta propria gradina.