LIANE

Liane     

Lianele sunt specii de plante cataratoare folosite des in amenajarile peisagere pentru mascarea totala sau partiala a diferitelor constructii care dauneaza vizual peisajului (garduri, pergole, balcoane, ziduri de sprijin, pereti, etc.) De asemenea, lianele sunt folosite in amenajarea gradinilor verticale, creand astfel, adevarate zidu...

Liane     

Lianele sunt specii de plante cataratoare folosite des in amenajarile peisagere pentru mascarea totala sau partiala a diferitelor constructii care dauneaza vizual peisajului (garduri, pergole, balcoane, ziduri de sprijin, pereti, etc.) De asemenea, lianele sunt folosite in amenajarea gradinilor verticale, creand astfel, adevarate ziduri sau tablouri verzi.

Aceste specii pot decora prin frunzisul persistent, diverse inflorescente, dar si prin frunzisul care toamna capata un colorit extraordinar. Un exemplu in privinta aceasta il constituie speciile de Parthenocissus, pe perioada toamnei frunzele acestora devin rosii caramizii. Lianele mai sunt folosite si la acoperirea partiala sau totala a anumitor obiecte decorative (vaze, coloane etc) dar si a elementelor construite precum foisoare, pergole sau arcade.

More

LIANE  There are 6 products.

Showing 1 - 6 of 6 items
Showing 1 - 6 of 6 items